PVC vloeren

Kies voor een PVC vloer!

De pvc vloer is enorm populair en eigenlijk is dat volledig terecht!
We kunnen enorm veel redenen op noemen waarom u voor een pvc vloer zou kunnen kiezen:
-PVC is relatief goedkoop
-is heel eenvoudig te onderhouden
-heeft een prettig loopgeluid
-kan strak tegen de plinten gesneden worden zonder lelijke afdeklijsten te hoeven plaatsen
-is in heel veel verschillende dessins te leggen
-heeft maar een hele beperkte dikte van zo’n 2-3mm.    
-kan op vloerverwarming worden toegepast.

Houtmotief is ontzettend populair en de laatste tijd zien we ook weer de visgraat in de wat grotere formaten. Ook de betonlook doet het erg goed en niet in de laatste plaats omdat deze op groot vlak in onze showroom te bewonderen is. Bij ons vindt u alle bekende merken waaronder Moduleo en onze eigen Look collectie. Waar we zelf heel  blij van worden zijn de stroken die in register embossed zijn: dat betekent dat ze er heel natuurgetrouw uitzien; de voelbare structuur loopt mee met de tekening van de plank waardoor het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. Kom gerust onze uitgebreide collectie pvc vloeten bekijken in de winkel, wij adviseren u graag!

Projecttapijt voor de zakelijke markt
Wij bieden u het beste in harde en zachte vloeren. Of u nu kiest voor pvc, laminaat, marmoleum, houten vloeren of tapijt en vinyl, bij ons bent u verzekerd van een uitgebreid assortiment in de beste kwaliteit. Wat het beste past in uw woon- of werksituatie? Onze medewerkers voorzien u graag van professioneel advies! Wij beoordelen de situatie ter plekke om de best passende vloer te adviseren. Uiteraard meten we ook de de vloer in en leggen hem voor u. Onze stoffeerders staan voor u klaar!

Speciaal voor de zakelijke markt hebben wij projecttapijt; tapijt dat geschikt is om intensief belopen te worden en dus ideaal voor uw kantoor of winkelpand.

 

 

Dealer van

  • Bonaparte
  • Desso
  • Parade
  • Ambiant
  • Interfloor
  • Moduleo
  • Forbo