Verf, Behang & Glas

Wij hebben een uitgebreide collectie verf, behang en wandbekleding. U kunt bij ons terecht voor een standaard muurverf, maar we hebben ook de Pure & Original collectie, verf van een uitzonderlijke kwaliteit in bijzondere kleuren die wij voor u direct kunnen mengen, maar op verzoek natuurlijk ook aan te brengen door ons schildersbedrijf Kleurmeesters. Wij zijn de enige erkende Sikkens specialist in de regio. Verder hebben wij de nieuwste verfmengmachine van Sikkens, Sigma en Wijzonol, waarmee wij elke gewenste kleur mengen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Onze behangcollectie is zeer uitgebreid. Merken als Arte, Hooked on walls, Eijffinger en Elitisse. De nieuwste behangboeken zijn bij ons aanwezig zodat u uitgebreid de laatste trends kunt bekijken. Van de meeste behangsoorten hebben wij voorraad, zodat u direct aan de slag kunt. Of u kunt het ons voor u laten doen. U kunt rustig zelf rondkijken, maar wij kunnen ook een professionele stylist inschakelen voor een inrichtingsontwerp.                                                                                                                                                                                                                                                    

Wij hebben een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod op het gebied van glas. Dubbel en enkel glas, isolatieglas, glas voor deuren, ruiten en tafelbladen, glazen (douche) wanden en schappen; voor alle toepassingen in en om het huis kunnen wij glas leveren en desgewenst ook plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden!

Dealer van