Raamdecoratie & Gordijnen

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij een enorm aanbod. Overgordijnen, rol- en vouwgordijnen, maar ook jaloezieëen, en de populaire shutters, volgens de laatste trends en van topkwaliteit. Uiteraard bij u thuis ingemeten en gemonteerd door onze professionele medewerkers.Voor uw zakelijke project hebben wij brandvertragende gordijnen (Trevira), uitermate geschikt voor uw kantoor of winkelpand.

Duettes of Dupli’s
Misschien wel de best toe te passen vorm van raamdecoratie c.q. binnenzonwering zijn Duettes of Dupli gordijnen. Praktisch voor elke vorm raam een oplossing en in eindeloos veel modellen leverbaar. Bovendien zorgen de kokertjes met stilstaande lucht voor isolatie: in de winter tegen de kou en in de zomer tegen de warmte. Natuurlijk hebben de meeste woningen tegenwoordig dubbelglas met HR++ maar toch gaat de meeste kou verloren door de ramen. Duette gordijnen gaan dit voor een groot gedeelte tegen. Decoratieve- maar ook doeltreffende binnenzonwering.
We laten u graag de onbeperkte mogelijkheden zien in onze showroom.

Rolgordijnen
Een van de meest verkochte producten in raamdecoratie is het rolgordijn. Sunway heeft een prachtige collectie rolgordijnen met een hoogwaardige afwerking: Robuuste aluminium steunen, een mooie aluminium onderlat die in verschillende kleuren leverbaar is en optioneel geleverd met een accumotor welke eenvoudig op te laden is met een meegeleverde stekker. Na een nacht is uw rolgordijn er weer maanden klaar voor.
Moet het rolgordijn echt alleen functioneel zijn? Dan vindt u in onze Thuisin collectie een kwalitatief goede collectie tegen een scherpe prijs.

Houten jaloezieën
Houten blinds zijn echte blikvangers. Voor een stoerdere uitstraling of een elegante noot in uw interieur: Onze blinds zijn er in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met een smal of juist heel breed ladderband, strak gelakt of juist een robuuste beitskleur en al dan niet elektrisch bedienbaar.
Onderscheidend bij ons zijn de kwartiers gezaagde lamellen die niet krom trekken en de enorme grootte die we kunnen maken t.o.v. onze concullega’s.

Dealer van