Keijser & Co

Showroomverlaters Keijser & Co in prijs verlaagd!

Om plaats te maken voor de nieuwe collectie, hebben wij nog een heel aantal stukken van Keijser & Co uit onze showroom nu enorm in prijs verlaagd. Altijd al een meubelstuk willen hebben van dit Nederlandse Topmerk? Grijp nu je kans en koms snel kijken in de winkel!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Naast alles op gebied van verf, behang, vloerbedekking en raamdecoratie vindt u bij Thuisin Van der Woude ook de laatste trends in meubels en accessoires. Niet alleen heel gemakkelijk- u vindt alles onder één dak- maar u weet ook zeker dat alles bij elkaar past. De meubellijn van het Nederlandse merk Keijser & Co is een echte blikvanger in de winkel. Uiteraard wisselen de collecties regelmatig volgens de laatste trends. Daarnaast bieden we een exclusieve kastenlijn, waarbij u uw eigen (kleding) kast helemaal naar eigen wens kunt samenstellen! En wat te denken van de panelen van Dock Four, waarmee u uw interieur in een handomdraai een heel mooie nieuwe look geeft! Gezien bij VT Wonen en nu ook in onze winkel!

De eigentijdse meubels en accessoires worden ingekocht door onze stylistes. Die volgen nauwgezet de laatste trends en bezoeken de grote beurzen in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven. Het is dus zeker de moeite waard om af en toe eens binnen te lopen en de laatste trends te bekijken!

Dealer van

  • Keijser & Co
  • Dock Four