Blog

Een plaatje dat past

Een plaatje dat past

28 jul 2018

Als winkel zijn wij uniek in Nederland omdat wij alles in huis hebben om een woning in te kunnen richten. Verf, behang, raamdecoratie, vloeren, kasten op maat en als laatste een hele mooie collectie meubels van het merk Keijser & Co.
Het mooiste voor mij als woonadviseur is dat ik de klant aan de hand meeneem naar alle producten en samen maken we van het geheel een totaal plaatje wat bij hun past.
Het merk Keijser & Co heeft een hele mooie meubellijn die zowel in de klassieke als in de moderne inrichting toe te passen is. Keijser & Co is vooral heel goed in sfeer maken, dit doen zij door te werken met “rijke” stoffen materialen en daarin te spelen met de verschillende structuren. Hooglans wordt gecombineerd met een matte houtstructuur. En een stoere, wat grove structuur stof combineren we bijvoorbeeld met een mooie, glans velours. Door de kleuren op elkaar af te stemmen krijg je een spannend toch mooi geheel.

Wij hebben ook hele mooie stoffen van het merk Aristide, die je heel gemakkelijk kunt reinigen. Wanneer je een huishouden met kinderen hebt, kan dit al erg fijn zijn.
Deze stoffen hebben een hoge slijtvastheid en worden de zogenaamde Aquaclean stoffen genoemd omdat je vlekken als wijn, koffie en eten gewoon met water kunt reinigen. Ze zijn overigens ook nog eens brandvertragend.

Kom gerust eens een keer kijkje nemen bij ons in de winkel, u bent van harte welkom!

Margreet de Groen, woonadviseur

Terug naar het blogoverzicht