Blog

De passie van…........Roel Wesselink

De passie van…........Roel Wesselink

13 mrt 2016

“Een kast op maat past altijd”

Als verkoopmedewerker binnen Thuisin van der Woude mag ik me in onze vernieuwde winkel naast de advisering van verf, behang, gordijnen, vloeren en raamdecoratie bezig houden met schuifdeurkasten op maat.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe kleding- en/of opbergkast is het aantal mogelijkheden enorm. U kunt natuurlijk kiezen voor een standaard kledingkast. Maar heeft u wel eens maatwerk overwogen? Na het lezen van deze blog over maatwerkkasten en dan specifiek de schuifdeurkast op maat wilt u vast niet anders meer. Deze kastsoort biedt namelijk een flink aantal voordelen:

Ruimtebesparing
Waar een standaard kast altijd een bepaalde hoogte heeft en meestal niet hoger is dan 220 cm, is het grote voordeel van schuifdeurkasten dat deze bijna altijd tot aan het plafond reiken. Hierdoor wordt én alle ruimte benut én u heeft een kast waar u alles op het gebied van kleding, schoenen en accessoires in kunt opbergen. Daarnaast is er ook geen ruimteverlies door opendraaiende deuren, waardoor de rest van de inrichting van de kamer hier niet afhankelijk van is.

Uitvoerbaar in elke stijl
De deuren van een schuifdeurkast kunnen in elke stijl uitgevoerd worden. Zo sluit de stijl van de kast altijd aan bij de stijl van de rest van de kamer. Houdt u van klassiek? Kies dan voor een schuifdeur met een mooie klassieke uitstraling. Is de rest van de inrichting juist trendy? Dan zijn schuifdeuren met gespoten glas en een horizontale vlakverdeling prachtig in uw interieur!

Past altijd
In welke ruimte u de schuifdeurkast ook wilt plaatsen en om hoeveel kleding en schoenen het ook gaat: een schuifdeurkast op maat past altijd. Daarnaast is het aantal keuzes natuurlijk enorm groot zowel qua decors als glaskleuren. Ga voor een complete kast of kies voor losse schuifwanden.

Helemaal naar wens
Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de schuifdeurkast kan helemaal naar wens ontworpen worden. Moet de kast veel ruimte bieden voor maatpakken en jurken die netjes kunnen hangen of maakt u juist liever gebruik van planken om uw kleding op te bergen? Moeten naast kleding, schoenen en accessoires ook beddengoed en handdoeken in de kast worden opgeborgen? Houd hier dan bij de indeling rekening mee. Wanneer u dus een keuze moet maken tussen een standaard schuifdeurkast of een schuifdeurkast op maat, is de keuze snel gemaakt niet?

3D visualisatie

Met ons nieuwe geavanceerde tekenprogramma kunnen wij uw schuifdeurkast (maar ook uw inloopkast) tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie krijgt u direct een beeld van uw nieuwe schuifdeurkast en hoe deze past in de ruimte.

Een kast op maat biedt dus enorm veel voordelen: van optimaal ruimtegebruik tot design dat helemaal past bij uw interieur en garderobe. Zie ik u snel voor een ontwerp op maat?
Met vriendelijk groet, Roel.

Terug naar het blogoverzicht