Kasten op maat - Dock Four

In onze woonwinkel zetten wij graag een stapje extra voor u. Door de expertise die wij in huis hebben kunnen wij u als geen ander een advies op maat geven, dat helemaal past bij uw levensstijl en woon- of werksituatie.

Dat geldt natuurlijk ook voor onze producten: die moeten naadloos aanlsuiten aan uw woonwensen, vinden wij. Veel van onze producten zijn dan ook maatwerk. Zodat u precies krijgt wat u wenst.

Kasten op maat
Een schuifdeurkast die helemaal aangepast is aan uw garderobe en ook nog eens prachtig past bij de rest van uw interieur, daarin zijn wij specialist! Waar een standaard kast altijd een bepaalde hoogte heeft en meestal niet hoger is dan 220 cm, is het grote voordeel van schuifdeurkasten dat deze bijna altijd tot aan het plafond reiken. Hierdoor wordt alle ruimte benut. De deuren van een schuifdeurkast kunnen in elke stijl uitgevoerd worden.

Past altijd
In welke ruimte u de schuifdeurkast ook wilt plaatsen en om hoeveel kleding en schoenen het ook gaat: een schuifdeurkast op maat past altijd. Daarnaast is het aantal keuzes natuurlijk enorm groot zowel qua decors als glaskleuren. Ga voor een complete kast of kies voor losse schuifwanden. Met ons nieuwe geavanceerde tekenprogramma kunnen wij uw schuifdeurkast (maar ook uw inloopkast) tot in detail in kaart brengen. Met de 3D visualisatie krijgt u direct een beeld van uw nieuwe schuifdeurkast en hoe deze past in de ruimte.

Er valt nog veel meer te vertellen over de voordelen van een Kast op maat. Dat laten wij graaag over aan onze specialist Roel!

Stylepads van Dock Four
Een product waarvan we heel blij zijn dat we het in ons assortiment hebben zijn de panelen van Dock Four. Met deze woonpanelen geeft u uw interieur in een handomdraai een hele nieuwe exclusieve look! De stylepads passen in ieder interieur en de mogelijkheden zijn eindeloos: in onze speciaal ingerichte ' Dock Four' hoek vertellen we u er graag alles over!

Wij dragen graag de verantwoordelijkheid voor de inrichting of restyling van uw kantoor of woning. Zie het als een 'last van uw schouders'. Wij noemen het  'ontzorgen op maat'.


 

Dealer van

  • Claudi